WERKGEVERS

Goede medewerkers vormen de basis van elk succesvol bedrijf. Maar aan de geschikte mensen komen is vaak een moeilijke en tijdrovende klus.

Ons bureau kan u een objectieve selectie van de meest geschikte kandidaten voor uw vacaturen aanbieden.

De procedure voor werving en selectie verloopt bij ons heel individueel en consequent, u komt zelf tot de conclusie dat onze kandidaten de beste zijn.


Wij kunnen u medewerkers in volgende vakken aanbieden:


Waarom onze uitzendkrachten aanvragen?


Wij garanderen dat al onze uitzendkrachten in veiligheid zijn getraind. Ze zijn verder gestimuleerd om hun werktijd heel efficiënt en effectief te benutten.

Onze krachten staan 7 dagen per week tot uw beschikking.

Bij een groter aantal medewerkers bevindt zich op de werkvloer altijd onze verantwoordelijke coördinator (door ons betaald) welke zorgt voor presentie en probleemloze gang van zaken.


Wij bouwen het wederzijdse vertrouwen op tussen de klanten en ons als de basis van het succes van onze samenwerking.

Hoe het werkt:

Op basis van uw opdracht, verwerkt door onze consulent, worden onze werknemers individueel voorbereid op succesvolle uitvoering van de door u vereiste werkzaamheden.

De medewerker wordt uitgezonden voor de door u gewenste tijd. Hij zal bereid zijn om naar welk land dan ook af te reizen en zo wordt u overtuigt van onze flexibiliteit en professionaliteit.

In het geval van ontevredenheid over een medewerker wordt deze onmiddellijk vervangen.

Slowaakse werknemers zijn in hele Europa bekend om hun betrouwbaarheid en vaardigheiden. Tegelijk zijn ze heel mobiel.

Als onze referenties u bevallen, aarzel dan niet en neem contact op met ons bureau. U kunt dan effectief en probleemloos gebruik maken van de door ons aangeboden arbeidskrachten.

Wij benadrukken dat de klant bij ons altijd het laatste woord heeft.